Verslag:
Digitale netwerkbijeenkomst 22 mei 202

Sinds maanden elkaar weer kunnen spreken in het Kaag businessclub verband. Ter voorbereiding had elk lid een verrassingspakket ontvangen met Warmondse lekkernijen.

De agenda was een hele simpele en de aanwezigen namen direct het voortouw om van elkaar te weten hoe het zakelijk en prive is en wat Corona teweeg heeft gebracht.

Vincent Stavleu deelde mede dat hij zich terugtrekt uit de businessclub en het bestuur daar hij van baan gaat veranderen. Hij start per 1 juni en zijn werkgever (de overheid) staat dit soort verbindingen helaas niet toe. Vincent, dank voor je inzet. Jij hebt er mede voor gezorgd dat we elkaar nu ook digitaal kunnen spreken.

In het rondje “mededelingen” gaf Arjan aan dat hij van een aantal leden hun gegevens voor de KaagBusiness.nl site nog wil ontvangen. De site ziet er top uit en geeft de mogelijkheid nog meer te verbinden.

Het aantal digitaal aanwezige leden was summier, doch het niveau was hilarisch en leuk. In de dagen vooraf deze bijeenkomst hebben Vincent en ondergetekende, heel netjes, van enkelen hun afwezigheid vernomen. Voor Jan Baak was een overstroming op zijn zaak de reden en voor Dick Mulder een veel leukere, namelijk de doop van een van zijn schepen.

Een oproep aan allen, indien u foto’s heeft van een van onze vorige bijeenkomsten is het verzoek deze naar Arjan Leest (arjan@cogonez.nl) te sturen dan komen deze op de website.

Een van de aanleidingen voor deze meeting was het bespreken van het programma van activiteiten. Ja ja, we durven weer! Uiteraard scharen wij ons achter de regels van het RIVM en het KWV de Kaag bestuur. Als Corona het toelaat, dan gaan we het onderstaand programma uitrollen en zien we elkaar fysiek weer.

Agenda voor de rest van dit jaar 2021:

  • 25 juni: Solex Tour (meer info volgt)
  • 3 september: Sloepvaren

Ieder met zijn eigen sloep en afsluiten met diner, indien mogelijk gezien de Corona voorschriften, op de Kaag sociëteit.

  • Datum ntb.: Interactieve presentatie over “Augmented Reality” en voor eenieder de mogelijkheid zijn mede-leden weer eens te vertellen wat hun drive is in het dagelijkse zakelijke leven (pitchen, 5 min). De locatie zou kunnen gaan worden de Molen Heesterbloem (Molen Noordman). Hier wordt binnenkort duidelijkheid over verstrekt.

Dus, zet het in de agenda.

Nog enkele losse onderwerpen die u ook aangaan.

  • Ernst van Win stelt het kantoor van de Clercq wederom beschikbaar voor een activiteit.
  • Tom Devilee nodigt ons graag uit voor een kijkje achter de APK schermen in hun garagebedrijf te Oegstgeest.

 

++++Breaking news++++

Arjan Leest heeft (vandaag 26 mei) aangeven zich te willen inzetten in het KaagBusiness bestuur en neemt de plaats in van Vincent Stavleu. Dank Arjan en welkom!