Helaas. Door een tegenvallend aantal inschrijvingen is de geplande presentatie van 24 mei afgelast.

Het KaagBusiness bestuur gaat op zoek naar een alternatief programma op een andere datum. Hierover zullen wij u later informeren.

Met vriendelijke groet,

KaagBusiness, Patricia, Arjan, Marcel en Jeroen

Ruud Koornstra over duurzaamheid, ondernemerschap én watersport

24 Mei 2022
Waterlust de Kaagsociëteit
Inloop: 19.30 uur
Start: 20.00 uur

Kennis delen en verbinden, dat zijn twee belangrijke waarden van KaagBusiness. Meestal doen we dat onderling met alleen de leden van KaagBusiness, maar in dit geval willen we kennis delen met alle geïnteresseerde leden van KWV De Kaag.

De lezing van Ruud zal in het teken staan van de duurzaamheid doelstellingen en de effecten van de oorlog in Oekraïne op ons energieverbruik en op onze economie.  

Aangezien Ruud ook fervent watersporter is zullen we hem ook vragen om ook de link te maken naar de watersport. Hoe gaan wij in de nabije toekomst steeds duurzamer watersporten?

Ruud is ervaren spreker en zal ons ongeveer een uur lang boeien met zijn verhaal.

Het programma is als volgt:

19.30 uur 
Ontvangst met koffie en thee of iets anders (aangeboden door KaagBusiness)

20.00 uur
Start lezing

21.00 uur
Borrelen (op eigen rekening)
Bittergarnituur wordt aangeboden door KaagBusiness

Laat ons weten of je aanwezig bent

Ruud Koornstra Kaagbusiness

Biografie Ruud Koornstra
Na een carrière als televisieproducent als mede-eigenaar van IDTV (1988 tot 2001) stond Ruud Koornstra als activistisch ondernemer de afgelopen 18 jaar met zijn onderneming Tendris aan de wieg van tal van disruptieve duurzame innovaties en bedrijven. Vanuit Tendris ontstond onder meer Oxxio, het eerst en snelst groeiende 100% groene stroombedrijf; Lemnis Lighting, de uitvinders van de hedendaagse ledverlichting; The New Motion, Europees marktleider op het gebied van elektrisch vervoer; XXImo, effectieve duurzame mobiliteit.

Hij is actief in het bedrijfsleven, de media, het onderwijs en bij de overheid. Ruud is getrouwd en heeft vijf kinderen. En niet onbelangrijk… hij is watersporter.