Nieuws!

Scillies 2022

De tijgers gaan weer naar Engeland om het Wk Pilot Gig te roeien!

‘De Kaagtijgers’ zijn een begrip in de roeiwereld. Dit dames-wedstrijdteam maakt al jarenlang furore. Eerst als sloeproeiteam in een Kromhoutwhaler en sinds 2017 in de GIG. De fel oranje shirts, in combinatie met de herkenbare tijgerprint zijn allesbepalend in de dresscode van het team.

Een echte Kaagtijger beschikt over een winnaarsmentaliteit en houdt van een feestje. Het geheime wapen is de dropshot. Deze ‘drinkyoghurt’ is de beloning na een pittige training of een zwaar bevochten roeiwedstrijd.

Het damesteam traint twee keer per de week: op woensdagavond en zondagmorgen. Eens per jaar staat deelname aan een internationaal roeievenement op de agenda. De Vogalonga in Venetië viel al een paar keer in de prijzen. In 2019 nam het team deel aan de World Pilot GIG Championships op de Scilly Islands in de Atlantische Oceaan. Door corona is deze race een aantal jaar niet doorgegaan, maar dit jaar (29 april t/m 1 mei 2022) mogen ze weer!

Je bent welkom

Een lidmaatschap is jouw kans om onderdeel te zijn van één van de mooiste business clubs van de regio. Ontdek de kracht van dit sterke netwerk en ervaar de ontspannen en ongedwongen sfeer. Ben je benieuwd of een lidmaatschap iets voor jou is? Kom dan gewoon een keer langs als gast.

Activiteiten

Meld je aan voor de komende activiteit. Wil je een introducé meenemen? Dat kan. Meld hem of haar dan eerst even aan bij de voorzitter (jeroen.krijt@oms-i.nl).

Heb je een vraag over het lidmaatschap?

Stel je vraag aan het bestuur