Doe mee aan de KaagSwim op vrijdag 15 juli (tijdens de 100ste KaagWeek)

KaagBusiness steunt de Kaagswim en de Maarten van der Weijden Foundation.

Zoals ieder jaar sponsort KaagBusiness de vereniging tijdens de Kaagweek. Dit jaar echter hebben we de mogelijkheid om hoofdsponsor te zijn van de KaagSwim. Een uniek extra onderdeel van de 100ste Kaagweek in samenwerking met de Maarten van der Weijden foundation.

Wat is de bedoeling?

Alle leden van KWV De Kaag, de deelnemers van de Kaagweek en iedereen die dat leuk vindt kan zwemmen voor de strijd tegen kanker. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden en je laat je sponsoren door vrienden, bekenden of door je bedrijf. Ook medewerkers van jullie bedrijven zijn van harte welkom om samen geld op te halen voor dit mooie goede doel. Leuk teamuitje!

Wat doet Kaag Business?

KaagBusiness doneert als ‘startbedrag’ een bijdrage van €2500,-. Ons logo komt op alle boeitjes die de zwemmers meekrijgen zodat ze goed zichtbaar zijn. En uiteraard zijn we zichtbaar tijdens de rest van de Kaagweek.

Doe mee!

Op de site van www.Kaagswim.nl vind je alle informatie die er nodig is. Je kunt daar je eigen deelname (of van je bedrijf) vastleggen, maar ook een specifieke deelnemer sponsoren.

Het zou mooi zijn als we samen een mooie bijdrage leveren aan dit goede doel!

Met sportieve groet,

Jeroen, Marcel, Arjan, Patricia