Op 13 april, organiseert KWV De Kaag een Feestelijk Haven Festival. Een dag vol activiteiten, demonstraties, spellen, foodtrucs, muziek en nog veel meer. Dit festival is voor jong en oud en voor alle leden van KWV De Kaag en hun familie & vrienden.

Koop hier je toegangskaart en bingo kaarten

Foodcourt

Locale horeca zal aanwezig zijn om de festivalgangers te voorzien van verschillende soorten eten (voor jong & oud). Je hoeft vandaag niet zelf te koken, want er is genoeg.

 • Bar (Fris, limo, bier, wijn & thee)
 • Barista (lekkere koffie)
 • BBQ (Hamburgers)
 • La Croûte (Bavette & Vega)
 • Patatkar
 • IJs & koek

DJ en feestband

Tijdens het festival zullen verschillende muzikale acts het geheel feestelijk omlijsten. Een DJ (DJ Charles Bleekveld) en een feestband (B-loose) zijn al geboekt (komen gratis optreden). Ben jij zelf lid van KWV De Kaag en zou je het leuk vinden om mee te spelen in een gelegenheidsformatie van Kaag-leden? Meld je dan aan bij Arjan Leest via communicatie@kwvdekaag.nl

Kofferbak sale & kraampjes

Ben je op zoek naar koopjes? Of heb je nog mooi spul te koop? Kom dan naar de kofferbak sale.
Er zullen ook verschillende winkeliers uit de regio aanwezig zijn met een mooi en passend assortiment voor de watersporter.

Meedoen aan de kofferbak sale? Geef je op via communicatie@kwvdekaag.nl

Een feestelijke veiling voor het jeugdhonk

Tijdens het festival organiseren we een veiling met mooie kavels.
Hou deze website in de gaten, want binnenkort gaan we de eerste kavels bekend maken.

Bingo voor jong & oud

Een feestelijke bingo mag niet ontbreken. We hebben prijzen voor volwassenen en voor jongeren. Bingo kaarten zijn online te koop via onderstaande knop. 

Koop alvast je Bingo kaarten. Wij zorgen voor fantastische prijzen!

Feest voor de hele familie

Het festival is voor de hele familie. Er zijn ook volop activiteiten voor kinderen, denk aan Optimist zeilen, leren knopen, rondvaart, knutselen, pony rijden (nog niet bevestigd), kinderbingo en schminken.

Waarom dit festival?

KWV De Kaag wil de jeugd graag een prettig en modern onderkomen geven. Er is daarom besloten om het jeugdhonk te renoveren.
Hiervoor is geld nodig. Het is niet verantwoord om het volledige bedrag uit de verenigingskas te halen. Daarom komt de businessclub van KWV De Kaag in actie.

Er is een aantal activiteiten bedacht om geld op te halen, waaronder een veiling, het werven van sponsors  én het organiseren van een festival. Dit festival wordt mogelijk gemaakt door sponsoring en inzet van vrijwilligers. Alle opbrengsten komen ten goede aan de renovatie van het jeugdhonk.

Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door

Ook sponsor worden? Mail: bestuur@kaagbusiness.nl

Een sfeerimpressie

Duurzaam vernieuwen

Het bestaande jeugdhonk is onderzocht en het blijkt dat veel van het huidige materiaal nog goed van kwaliteit is.
Architect en Kaag-lid Marcel van Dijk heeft tekeningen gemaakt voor de renovatie waarbij zo duurzaam als mogelijk wordt omgegaan met materialen (en budget). Ongeveer 70% van het huidige gebouw kan bewaard blijven.

Het is de bedoeling dat het jeugdhonk wordt voorzien van zonnepanelen. De opbrengst van de stroom die hiermee wordt opgewekt wordt ingezet voor het jeugdhonk én voor Waterlust de Kaagsocietëit. De opbrengst uit de verkoop van deze stroom komt ten goede aan de verenigingskas. 

 

Multi functioneel design

De buitenkant wordt voorzien van houten delen die gelijk zijn aan de delen van de boeienloods. 

De ruimte wordt multifunctioneel. De jeugd kan hier genieten van lessen, maar kan ook lekker chillen op de loungebanken op de veranda. Tijdens evenementen kan de ruimte ook ingezet worden, bijvoorbeeld als protestruimte.

In de winter kunnen roeiers hier een onderkomen vinden als de sociëteit gesloten is.

Sponsors kunnen de ruimte huren (of gebruiken) voor bijvoorbeeld een hei-dag of een zakelijk overleg.

0
Doel bedrag
0
Opgehaald bedrag
Dagen
Uren
Minuten

Draag bij aan de toekomst!

Ben jij ondernemer of particulier en draag je de jeugd een warm hart toe? Dan ben je zeer welkom om bij te dragen aan de bouw van een nieuw jeugdhonk.

Bijdragen kan op verschillende manieren:

 • Sponsoring (naamsvermelding)
 • Doneren van diensen of goederen voor loterij, veiling en/of verkoop
 • Schenking (met of zonder naamsvermelding)
 • Bijdragen aan de organisatie van het festival
 • Contributie KaagBusiness (word lid)

Laat het ons weten als u een idee heeft of wil bijdragen.