Sloepentocht & diner

Op vrijdag 2 juni verzamelde een groep leden van de businessclub met hun introducees zich op Haven West. De koeltassen met hapjes en drankjes werden aan boord gezet en de puzzelblaadjes werden uitgedeeld.

In totaal verlieten 3 goedgevulde sloepen de haven om een route te varen die werd bepaald door de vragen.

De eerste stop was bij De Vergulde Vos. Hier kon men gebruik maken van het sanitair wat vroeger de locatie was van een aantal cellen. De Vergulde Vos was vroeger namelijk een… 
Dat antwoord geven we je niet, want wie weet wil je zelf een keer de puzzeltocht varen. 

Na een paar schalen met heerlijke bitterballen werden de sloepen naar de Kaagsociëteit geleid. Na een drankje op het terras werd genoten van een diner in de Van Hoolwerffzaal.

Tijdens het diner werden de uitslagen van de puzzeltocht bekendgemaakt onder toeziend oog van Patricia Paddenburg (de maker van de vragen) en hielden alle aanwezigen een korte pitch. In deze pitch konden de leden vertellen wie ze zijn, wat ze doen, hoe ze anderen kunnen helpen én hoe ze zelf geholpen kunnen worden. 

Marieke Bakker gaf een update over de plannen om een mooi event te organiseren voor de vereniging, gecombineerd met een veiling om geld in te zamelen voor het renoveren/ vernieuwen van het Jeugdhonk.

Het was een geslaagde bijeenkomst waarbij het aangename en het nuttige werden verenigd.

Ook interesse om lid te worden van KaagBusiness? U bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken. Klik op Contact of Lid worden.

Laat ons weten of je aanwezig bent op vrijdag 2 juni

Save the date: Agenda voor 2023

28 jun: KaagBusiness Bokaal (zeilen)