Excursie Damen Shipyard & diner Helling 7

Datum: 17 maart
Ontvangst: 15.30 uur
Start rondleiding: 16.30 uur
Locatie: Helling 7, tt. Melissaweg 57, Amsterdam​

Bij deze bijeenkomst krijg je een ‘wauw!‘ garantie. We gaan een heel bijzondere locatie bezoeken.

HELLING 7
Het restaurant Helling 7 ligt letterlijk op de 7e helling van Damen. Het restaurant is opgebouwd uit onderdelen van oude schepen en van de werf.  Alles is robuust en stoer. Zowel het exterieur als interieur én de keuken. 

Dat we hier kunnen eten is best bijzonder, want het restaurant is erg populair. Zeker na het winnen van de eerste prijs in de categorie Best New Dine & Drink Concept’ heeft Helling 7 niet te klagen over het aantal reserveringen.

We krijgen een shared diner. Dat is een mix van vlees, vis en vega. Heb je speciale dieetwensen? Laat het weten bij het invullen van het inschrijfformulier.

Neem alvast een kijkje op Helling 7


RONDLEIDING  DAMEN SHIPYARD
De scheepswerf van Damen grenst letterlijk aan het restaurant. Het is een imposante werf vol gigantische schepen en 24/7 bedrijvigheid. Wij krijgen een rondleiding over de werf.  Let op: het is belangrijk dat je een legitimatiebewijs (Paspoort, Rijbewijs of ID kaart) meeneemt. Een geldige legitimatie is verplicht  voor het betreden van de werf. 


PLANNEN & AGENDA 2023/2024

Tijdens het diner gaan we de activiteitenagenda én plannen voor 2023 en 2024 met jullie delen. We willen met KaagBusiness (en met jou) een aantal ambitieuze stappen gaan zetten. Denk hierbij aan het vergroten/uitbreiden van de businessclub, het vergroten van onze zichtbaarheid binnen de vereniging,  Deze plannen delen we tijdens deze borrel en natuurlijk vragen we jou om je feedback.

INTRODUCEES
Leden van KaagBusiness zijn deze avond vrij van kosten. Er is een beperkt aantal plaatsen voor introducees beschikbaar. We vinden het heel leuk als je iemand meeneemt, maar de kosten per introducee bedragen €75,-. Indien gewenst ontvang je hiervoor een factuur.

Laat ons weten of je aanwezig bent op 17 maart

Save the date: Agenda voor 2023

20 apr: ALV KWV De Kaag
15 apr: Havendag,  Haven Oost
29 apr: Voorkaag BusinessBorrel
26 mei: Sloepentocht met BBQ
17 juni: Roeiclinic met lunch
28 jun: KaagBusiness Bokaal (zeilen) met haring